Fisioteràpia Sabadell rehabilitació deportiva

ARS Salut Esportiva, una clínica nascuda per entendre que et passa, i per acompanyar-te on ens diguis, sigui un objectiu esportiu, o recuperar la salut. Fisioteràpia de qualitat a Sabadell, medicina esportiva de nivell i professionals amb vocació de servei. La passió per la feina ens mou. No coneixem millor manera d’oferir la salut, que ajuntant bones persones amb ganes de saber, treballar i créixer. Volem curar-te, volem ajudar-te.

Els Centre de salut mèdica en Rehabilitació i Fisioteràpia

La majoria dels centres t’ofereixen Rehabilitació, Fisioteràpia, Traumatologia Esportiva, Pilates Terapèutic i Readaptació Esportiva, punció seca, mesoteràpia, plasma ric en plaquetes i kinesiotape entre d’altres, però es veu les grans mancances en molts centres pel que fa a equips d’última tecnologia disponibles al mercat com la teràpia diamagnética que resulven patologies sense requerir cirurgia i en menor temps.

Bomba Diamagnética CTU Mega 20 tecnología innovadora «Diamagnetoterapia»

Ondas de choque focal con generador Diamagnético CTU S WAVE

La importància de la unitat d’Ones de Xoc en els centres de rehabilitació i Fisioteràpia.

El Tractament per Ones de Xoc resol afeccions que d’altra manera podrien requerir cirurgia.

Tractaments rehabilitació amb Bomba Diamagnética CTU Mega 20

La Diamagnetoterapia Indolora, no invasiva i amb uns beneficis immillorables que fan d’aquesta tecnologia la millor i més eficaç de totes les que puguin haver en el mercat

¿Qué es la Diamagnetoterapia?

PURIFICADORES DE AIRE PARA CLINICAS

PURIFICADORES DE AIRE PARA CLINICAS